Akkupalvelu ja apukäynnistys Varkaudessa

Auton apukäynnistys ja akkupalvelu ovat lähellä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Hinaus Leväinen apukäynnistää kulkuneuvot Varkaudessa, Joroisissa, Heinävedellä, Leppävirralla ja Pieksämäellä kaikkina vuorokauden aikoina.

Eikö auto inahda? Onko auton akku tyhjä tai vioittunut? Auton akku saattaa joskus tyhjentyä yllättäen ja matka loppuu silloin ikävästi. Tyhjentyneen akun tunnistaa usein siitä, että avainta käännettäessä auto päästää vain naksuttavaa ääntä. Silloin akkuun pitää antaa lisävirtaa tai jos kyseessä on akkuvika, täytyy se vaihtaa uuteen. Lisävirtaa voidaan antaa hyväkuntoiselle tyhjentyneelle akulle, jonka jälkeen akku lataa ajettaessa jälleen itse itsensä.

Palvelua vuorokauden ympäri

Hinaus Leväinen tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista akkupalvelua vuorokauden jokaisena tuntina. Tarvitsetpa apua kotipihalle, työpaikalle tai tien päällä, tulemme paikalle auttamaan sinua nopeasti. Tarjoamme akkupalvelua Varkaudessa, mutta liikumme joustavasti myös lähikuntiin. Kun auto ei käynnisty ja tarvitset apukäynnistyksen, niin soita meille ja tulemme ratkaisemaan tilanteen. Päivystyksemme on valmiudessa 24 h vuoden jokaisena päivänä. 

Ota yhteyttä ja tilaa akkupalvelu tästä!